Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Usuteaduse instituut

06.11.2019 | | Rubriik: Teated

Usuteaduse instituut kutsub vaimulikke, kiriku töötegijaid ja teisi huvilisi 13. novembril osalema täienduskursusel „Kristliku perenõustamise alused“.
Kursusel käsitletakse kristliku perenõustamise aluseid ja meetodeid ning arutletakse üheskoos kristliku perenõustaja identiteedi üle. Koolituse viib läbi Tero Pulkkinen, kes on Soome Luterliku Kiriku vaimulik, perenõustaja ja koolitaja. Koolitus toimub soome keeles tõlkega eesti keelde.
Koolitus toimub usuteaduse instituudis aadressil Pühavaimu 6, Tallinn. Koolitus algab kell 10.
Registreerida hiljemalt 13. novembriks instituudi kodulehel, osalustasu koos lõunasöögiga 18 eurot.

Info: Kerstin Kask, tel 553 0399 või e-post kerstin.kask@eelk.ee.

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)