Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Toomkool otsib klassiõpetajaid

05.03.2014 | | Rubriik: Teated

Kristlik erakool Tallinna Toomkool vajab seoses kooli kasvuga alates 2014. aasta sügisest oma kollektiivi klassiõpetajaid. Õpetaja kandidaadilt eeldame pedagoogilist kõrgharidust (klassiõpetaja eriala) või kõrgharidust ühes valmisolekuga spetsialiseeruda klassiõpetajaks. Omalt poolt pakume väikest ja meeldivat kooliperet ja -keskkonda, kus väärtustatakse kristlikku kultuuri, luterlikku traditsiooni, eesti kultuuri ning ajaloolise Tallinna Toomkooli pärandit. Õpetaja kandidaadile tuleb kasuks kuulumine kirikusse ja vaimuliku soovituskiri.  Avaldusi koos CV ja motivatsioonikirjaga oodatakse 21. märtsiks aadressil tallinna.toomkool@eelk.ee või postiaadressil Toom-Kooli 6, 10130 Tallinn.
Info kooli kohta www.toomkool.ee.

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)