Esileht » Uudis » Uudised »

Tagametsas kõneldakse juhtimisest

28.09.2005 | | Rubriik: Uudised

Täna ja homme on Järvamaal Tagametsas juhtimiskonverentsil koos vaimulikud ja koguduste juhid.

Seminar on osalejatele tasuta, kulud kannab Churches Alive International, ka koolitajad on samast organisatsioonist. CAI on kristlik mittetulundusorganisatsioon, mille liikmed on peamiselt Ameerika Ühendriikide luterlikud ärimehed, kes soovivad aidata ja nõustada sõsarkogudusi Ida-Euroopas. 

Teiste hulgas võtab koolitusest osa peapiiskop Andres Põder, kes leiab, et seminar on hea võimalus töötegijail kokku saada ja koosolemise aega meie kiriku ühisteks arendusplaanideks kasutada. Koolitusele on end registreerinud 18 osavõtjat. Lähemalt loe paberlehe 3. leheküljelt.

EK

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)