Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Oreliremondi kampaania «Viled hüüdma!»

02.10.2013 | | Rubriik: Teated

Kui keegi soovib annetada Tallinna Kaarli kiriku oreli kapitaalremondi toetuseks, siis on seda võimalik teha neljal moel: annetada kirikusse paigutatud orelivilekujulisse annetuskarpi; annetada koguduse kontole 221057033689; kinkides kirikule nimelise orelivile või helistades annetustelefonil 90077004. Helistades toetad oreli remonti 3 euroga.
Kõikide nimed, kes annetavad koguduse kontole, jäädvustatakse kiriku seinale asetatavale tänuplaadile. Iga annetatud vile kohta väljastab kogudus tänukirja, vilede hind on 10–3000 eurot. Orelis on kokku on 5200 vilet pikkusega mõnest sentimeetrist kuni 6 meetrini. Vile kinkimissooviga saate pöörduda koguduse kantseleisse või pühapäeviti kirikumeeste poole.

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)