Slava Ukraine
Esileht » Teemad » Eesti Kirik 1000 »

Mina ja Eesti Kirik

24.11.2009 | | Rubriik: Eesti Kirik 1000

Esimene intervjuu minu elus ilmus Eesti Kirikus.
Kummastav on see, et olin küsitletava rollis. Intervjueerija oli Sigrid Tapo, praegune Postimehe toimetaja. Mina olin toona Elva koguduse diakon.
Nüüd olen harjunud ise intervjueerima. Eks inimesi olegi erinevaid – ühtedele meeldib küsida ja teistele vastata. Kirikuõpetajad kuuluvad enamuses sinna esimesse kategooriasse. Samas tuleb kindlasti igale vaimulikule kasuks oskus kuulata vastuseid ja eelnevalt õigeid küsimusi esitada.
Eesti Kirikule soovin pikka iga, sest kindlasti oleks ajakirjandusväli temata palju vaesem. Iga Eesti Kiriku lehenumber sisaldab osadust, mida ühe ajalehe kohta ei olegi nii vähe. Selline huvitav suhe AJAkirjanduse ja AJATU vahel, mida kirikulehest võiks õhkuda ja õnneks vahel õhkubki.

TEET KORSTEN,
Põhjaranniku ajakirjanik

Inimese Poeg on tulnud otsima ja päästma kadunut. (Lk 19:10)