Esileht » Online » Online artiklid »

Lehtsaar: Viilmad iseloomustab suur pühendumus ja hea suhtlemisoskus

26.11.2014 | | Rubriik: Online artiklid

Tartu Ülikooli usuteaduskonna religioonipsühholoogia professor Tõnu Lehtsaar iseloomustas uut EELK peapiiskoppi kui väga pühendunud inimest ja väga head suhtlejat.
«Mis minu jaoks teda kõige enam iseloomustab, on pühendumus ja mulle kui psühholoogile on see väga oluline ja väga sümpaatne iseloomujoon,» ütles Lehtsaar rahvusringhäälingu raadiouudistele.«Ajal, kui meil ei ole nii palju neid väärtusi, mis inimesi ühendavad ja neid väärtusi, mis inimesi paneks millelegi pühenduma, on meie vastvalitud peapiiskop Urmas Viilma näidanud ennast inimesena, kes on kirikule tõeliselt pühendunud – minu jaoks need eelpool nimetatud iseloomujooned ja professionaalne kogemus on kindlasti tugevused ja kui seda rida veel jätkata, siis minule on ta jätnud mulje, kui väga hea suhtleja,» rääkis Lehtsaar.

Edasi loe Postimehest.

Kristus ütleb: Ma olin surnud, ning ennäe, ma elan igavesest ajast igavesti ning minu käes on surma ja surmavalla võtmed! (Ilm 1:18)