Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Lastetöötegijate sügisene stardipäev

03.10.2018 | | Rubriik: Teated

Stardipäev toimub pühapäeval, 7. oktoobril Tallinnas Püha Vaimu koguduse ruumides. Päev algab teenistusega kirikus kl 11.
Kl 13.30 agab seminar kogudusemaja saalis (Pühavaimu 4). Kuidas toetada keskendumisraskustega laste osalemist pühapäevakoolis? Kuidas suunata lapsi ja planeerida tegevusi nõnda, et nii rahulikel kui rüblikutel oleks tunnis hea olla? Teadmisi jagab eripedagoog ja õppejõud Lii Lilleoja.
Oma tulekust teatada tel 5342 4277. Osavõtumaks on 5 eurot, selle võib maksta kohapeal või ülekandega. Kaasa võtta Piibel ja vahendid märkmete tegemiseks. Õnnistatud uue hooaja algust soovides
Titta Hämäläinen

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)