Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Lastetöö hooaja stardipäev

18.01.2019 | | Rubriik: Teated

Stardipäev toimub laupäeval, 19. jaanuaril Tallinnas Püha Vaimu koguduse majas aadressil Pühavaimu 4.
Stardipäevale on oodatud kõik, kes on huvitatud kristlikust lastetööst ja soovivad kolleegidega osaduses olla ning ennast lastetööalaselt täiendada. Stardipäeva teema on sellel korral palve ja palvused. Kuidas suunata ja julgustada lapsi palvetama? Kuidas palvust või palvehetke korraldada eri vanuses lastele?
Kl 10.30 kogunemine ja kohv / tee.
Kl 11 piiblikümblus.
Kl 12 seminar: Palve juured Piiblis.
Kl 14 liigutav palvus ja muud praktilised näited.
Kl 16 kohvipaus, arutelu ja ideede jagamine.
Kl 17 lõpupalve.
Osalemisest teatada Tittale (titta.hamalainen@eelk.ee, 5342 4277) hiljemalt 16. jaanuariks. Osalemistasu 10 eurot sisaldab toitlustamise ja materjalid. Registreerimisel teatada võimalikest erivajadustest toidu osas.

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)