Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Kunstioksjon oreli ehituse toetuseks

06.05.2015 | | Rubriik: Teated

13. mail kell 19 on Viimsi kirikus kunstioksjon.
Oma teoseid on annetanud tunnustatud kunstnikud Jaan Elken, Tiit Pääsuke, Vaike Pääsuke, Siim-Tanel Annus, Rein Mägar, Mati Karmin, Mare Vint, Marje Üksine, Katrin Valdre, Silvia Reinpuu, Mikk Leedjärv.
Sõna võtavad Kaido Ole ja Vello Salo. Musitseerivad sopran Maike Albrecht ja Hans-Jürgen Schnoor klaveril Lübeckist. Kogu tulu läheb Viimsi oreli ehitamiseks. Teoseid saab näha koguduse kodulehelt, kui olete mõnest teosest huvitatud, andke teada meilile hille.poroson@gmail.com või tel 56226372.

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)