Esileht » Uudis » Uudised »

Jaan Jaani nimetati ametisse

28.09.2007 | | Rubriik: Uudised

Politseiameti peadirektor Raivo Aeg nimetas ametisse peakaplan Jaan Jaani, kes seni teenis Keila kogudust.Lisaks peakaplanile asub politseiametisse tööle veel neli kaplanit, kes hakkavad tegutsema kõigis prefektuurides. Praegu töötab politseis kaplanina kolonel Tõnis Nõmmik, endine kaitseväe peakaplan.
Kaplani ülesanne politseis on ametnike hingehoidlik nõustamine, psühholoogilise abi andmine ja vaimulike talituste läbiviimine.
EK

2 Kommentaari artiklile “Jaan Jaani nimetati ametisse”

  1. Külaline ütles:

    kirjutasin teile ilusa \”pisargaasi pühitsemise liturgia\”ja teie kustutasite ära.

  2. Külaline ütles:

    Oo Kõigeväeline! Pühitse seda pisargaasi (pritsib pühitsetud veega)ja lase kõurikuil nutta ja pättidel pillida, et nende hinged võiksid pääseda tapapäeval! Pilla laiali pättide malev ja laamendajate armee. (Laseb politseinikele sortsu pisargaasi) Sina kes Sa pühid kõik pisarad…

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)