Esileht » Pühapäevaks » Eestpalved »

Eestpalves on…

02.02.2007 | | Rubriik: Eestpalved

Jõelähtme, Anna ja Karuse kogudus ning vaimulikud Margus Kirja, Jaanus Klaas ja Lembit Tammsalu. Samuti on eestpalves koguduste juhatuste esimehed Mare Peterson, Tiiu Agasild ja Olavi Vainu.

Vaata, Jumal, armulikult oma kirikule ja õnnista oma sõna ja pühi sakramente, et magajad üles ärkaksid ja sinu lapsed oleksid usus. Ole nende tugevus, kes nüüd oma hinge päästmise eest võitlevad või Jeesuse nime pärast tagakiusamist kannatavad. Mõtle halastusega oma koguduse vaenlastele ja anna neile armu, et nad pöörduksid ja igavese elu vastu võtaksid.

.

Üks kommentaar artiklile “Eestpalves on…”

  1. Külaline ütles:

    nüüd on juba mitmendat aastat hullumajas sundravil

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)