Esileht » Pühapäevaks » Eestpalved »

Eestpalves on

12.12.2007 | | Rubriik: Eestpalved

Viljandi Pauluse, Simuna ja Varbla kogudus ning vaimulikud Mart Salumäe, Tauno Toompuu ja Ants Leedjärv. Samuti on eestpalves koguduste juhatuste esimehed Toivo Vilumaa, Ainar Ojasaar ja Ilmar Heinvars.
Mina, üks Sinu paljudest lastest, astun Su ette. Olen väike ja nõrk. Vajan Sinu väge ja tarkust. Lase mul kõndida ilus ja mu silmadel näha purpurpunast päikeseloojangut. Las mu käed austavad kõike, mida Sa oled loonud, ja kõrvadel kuulda Su häält.
Kingi mulle tarkust, et mõistaksin asju, mida Sina oled minu rahvale õpetanud, ja õpetust, mille Sa oled peitnud igasse lehte ja kivisse.

Tema on andnud sulle teada, inimene, mis on hea. Ja mida nõuab Issand sinult muud, kui et sa teeksid, mis on õige, armastaksid headust ja käiksid alandlikult koos oma Jumalaga? (Mi 6:8)