Esileht » Teated ja Kuulutused » Teated »

Algab uus eestpalve­koguduste aastaring

29.11.2017 | | Rubriik: Teated

Pea aasta on möödunud eestpalvekoguduste algatuse ellukutsumisest. Idee oli jagada osaleda soovivad kogudused paaridesse, et aasta jooksul teineteise eest palvetada, kuid miks mitte ka lähemalt tuttavaks saada teineteisel külas käies või muul viisil ühendust pidades.
Olen aasta jooksul saanud tagasisidet, mis on mu südame väga soojaks teinud. Olen kuulnud vastastikustest külaskäikudest koguduse või kooridega, jagamisest, kuid eelkõige palve kandvast mõjust. Vähemalt üks eestpalvepaar istutas reformatsiooni juubeliaasta puhul koos õunapuu. Aitäh neile, kes on võtnud aega mulle aasta jooksul kirjutada!
Uue aasta eel palun kõigil, kes tahavad algaval aastal jätkata või liituda, mulle sellest märku anda 2. advendiks ehk 10. detsembriks. Vastan rõõmuga lisaküsimustele telefonil 5646 4135 ja võtan heal meelel jätkuvalt vastu tagasisidet kõigilt osalejatelt.
Helene Toivanen,
Misjonikeskuse välismisjoni ja koolituste koordinaator

Kristus ütleb: Kes teid kuulda võtab, see võtab kuulda mind, ja kes teid kõrvale lükkab, see lükkab kõrvale minu. (Lk 10:16)