Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Lühiuudised

/ Autor: / Rubriik: Uudis / Number:  /


Kullamaad asub teenima Lembit Tammsalu

Kullamaa kogudus valis uueks vaimulikuks Lembit Tammsalu (fotol).
Senine õpetaja Ants Leedjärv siirdub emerituuri ning kogudus kuulutati vakantseks.
Lembit Tammsalu on seni teeninud Lääne praostkonnas Hanila ja Karuse kogudust ning Pärnu praostkonna Varbla kogudust, töötab Virtsu põhikoolis ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajana, on Lääne maavalitsuse ja Lääne praostkonna ühiskomisjoni liige.
Tammsalu on kristliku kultuuriloo magister. Ta asub Lääne praostkonna suuruselt teist, Kullamaa kogudust teenima 1. maist. Ise ütleb vastne valitu, et tegemist on julge sammuga ning ta on tuleviku suhtes lootusrikas. Vastavalt teenistuslepingule asub vaimulik elama Kullamaale.
Lembit Tammsalu on abielus, peres kasvab kaks tütart.
 

Baptistiliidu president on taas Meego Remmel

Möödunud nädalavahetusel peeti Tartus Salemi koguduses Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu aastakonverentsi, kus muude protseduuriliste ja üldist liidu otsustamist nõudvate toimingute hulgas valiti liidule järgmiseks neljaks aastaks president. Selleks sai taas Meego Remmel (fotol).
Eesti Kirikule ütles Remmel, et tal on hea meel baptistiliidu ühtsuse ja seesmise tugevuse üle, mille olulisteks väljunditeks on ka äsja vastu võetud arengukava aastateks 2012–2017, kus plaanitakse mitmesuguseid tegevusi. Samuti tunneb ta rõõmu, et käivitunud on pastorite mentorluse süsteem, et usuteaduslik seminar saab akrediteerituna jätkata ning et koguduste liit kasvab. EEKBK Liidus on 83 kogudust 6057 liikmega.