Esileht » Online » Online artiklid »

30.05 Tormikahjustused Paide kiriku juures

30.05.2007 | | Rubriik: Online artiklid
Foto: Algur Kaerma

Tormi ohvriks langenud kask
Kolmapäeva, 30. mai öösel möllanud tugev marutuul ja paukunud pikne tegid kahju ühele Paide kiriku peaukse kõrval kasvanud hinnalisele kasepuule.
Hommikul võis täheldada, et räsitud puu oli kaotanud pea poole oma pikkusest ja tuntavalt senist majesteetlikkust. Kaugemalt vaadeldes ei paista kurb tõsiasi silmagi, ent lähemal vaatlusel võib täheldada puu "väsimist" ja ehk ka haigustki. Mahakukkunud puulatv ootab äravedamist ja kirikaia plats korrastamist.
Õnneks on tervena säilinud kiriku vitraaþaknad, kahjust on pääsenud ka sepistatud kirikaed ja kirikuhoone ise.
Algur Kaerma
Paide koguduse õpetaja

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)