Esileht » Online » Online artiklid »

30.04 Pühakojad avavad teelistele uksed

30.04.2008 | | Rubriik: Online artiklid

Homsest avavad 206 Eesti pühakoda oma uksed, et kõik huvilised – nii turistid, rändajad kui ka lihtsalt uudistajad – saaksid kirikutega tutvuda ning mõningates neist ka ööbida.

Juba kaheksandat aastat veab Eesti Kirikute Nõukogu avatud kirikute projekti ”Teeliste kirikud”, mille eesmärk on juhatada inimesi pühakodadesse tutvuma sinna talletatud kultuuri- ja ajalooga, teatas kirikute nõukogu.

SLÕL, 30. aprillil 2008

Üks kommentaar artiklile “30.04 Pühakojad avavad teelistele uksed”

  1. Milvi ütles:

    Teelistele ja huvilistele väga hea uudis! Aitäh! Olen isegi teel olles igatsenud kirikusse, rahusse ja vaikusesse, otsima sidet ja vaimsust. Tihti olid kirikud suletud, nüüd rännates tean et kirik ootab mind…

Mina olen Hea Karjane. Minu lambad kuulevad minu häält ja mina tunnen neid ja nad järgnevad mulle ning ma annan neile igavese elu. (Jh 10:11a,27–28a)